Türkiye-Letonya Maçı saat kaçta? Türkiye-Letonya Maçı Hangi kanalda? Türkiye-Letonya Maçı şifresiz mi?

A Milli Takımın Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda karşılaşacağı sıradaki takım, Letonya. Arama motorlarında en çok merak edilen sorulardan bazıları Türkiye-Letonya Maçı saat kaçta? Türkiye-Letonya Maçı Hangi kanalda? Türkiye-Letonya Maçı şifresiz mi? İşte soruların cevapları…

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 12:05
https://www.yalovahayat.com/

A Milli Takımın Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda karşılaşacağı sıradaki takım, Letonya. Arama motorlarında en çok merak edilen sorulardan  bazıları Türkiye-Letonya Maçı saat kaçta? Türkiye-Letonya Maçı Hangi kanalda? Türkiye-Letonya Maçı şifresiz mi? İşte soruların cevapları…

Türkiye, Hırvatistan, Ermenistan, Galler ve Letonya'nın bulunduğu Avrupa Şampiyonası D Grubunda A Milli Takım üstün bir performans sergileyerek 13 puanla grupta zirveyi elinden bırakmıyor. Hırvatistan ile kafa kafaya giden Milli Takımımız bir önceki maçta deplasmanda Hırvatistan'ı Barış Alper Yılmaz'ın golüyle 1-0 mağlup ederek, 3 puanlık farkı araya koymayı başardı. Alınan galibiyetin ardından sıradaki maçın hazırlıklarına hızlıcabaşlayan Türkiye A Mili Futbol Takımı bu akşam Letonya ile karşılaşacak. Zirvedeki yerini bırakmak istemeyen Millilerimiz daha önce Letonya ile karşılaştığı 8 maçta, 2 defa galip gelirken, 1 mağlubiyet yaşadı ve kalan 5 maç berabere sonuçlandı.

 Avrupa Şampiyonası'nda yoluna emin adımlarla devam eden Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın D Grubu'nda Letonya ile çıkacağı maçın muhtemel 11'leri şu şekildedir:

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

Letonya: R.Ozols, R.Savalnieks, K.Dubra, D.Balodis, A.Ciganiks, E.Empis, A.Saveljevs, A.Jaunzems, J.Ikaunieks, M. Tonisevs, R.Uldrikis.

Türkiye-Letonya Maçı 15 Ekim 2023 Pazar Günü (Bugün), Saat 21.45'te, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacaktır.Maçın hakemleri ise E. Jorgi, D.Rexha ve R. Çokaj'dır.VAR'da D. Chiffi, AVAR'da ise K.Barjamaj görev alacaktır. Türkiye-Letonya Maçı saatler 21.45'i gösterdiğinde şifresiz olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanacaktır.

Haber:Murat Can Aytemur