Teşvikiye’nin kalesi Muhammed Mustafa Yargıcı’ya emanet

Son günlerde gerçekleştirdiği transferler ile sık sık gündeme gelen Teşvikiye Belediyespor Futbol Takımı, son olarak yapmış olduğu duyuruda Kaleci Muhammed Mustafa Yargıcı ile anlaşma sağlandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 16:11

Son dönemde gerçekleştirdiği dikkat çekici transferlerle adından söz ettiren Teşvikiye Belediyespor Futbol Takımı, kadrosuna yeni bir isim kattı. Kulüp, son olarak Kaleci Muhammed Mustafa Yargıcı ile anlaşma sağladığını duyurdu. Yargıcı futbol hayatına Yalovaspor ve Acarspor altyapısında başlayıp sonrasında ise amatör kümelerde yer almıştır. Muhammed Mustafa Yargıcı’nın transferi, Teşvikiye Belediyespor’un kalede daha fazla güvenlik ve istikrar sağlamayı hedeflediğini gösterirken kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’Muhammed Mustafa Yargıcı Teşvikiye Belediyesporumuz’da. Kendisine yeşil-kırmızı çubuklu formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz. Aramıza hoş geldin’’ ifadelerine yer verildi.

Tecrübeli kaleci, geçmişteki başarılı performansıyla tanınıyor ve takımın savunma hattına önemli katkılarda bulunması bekleniyor. Teşvikiye Belediyespor’un bu transferle birlikte kadrosunu güçlendirmesi, taraftarlar arasında heyecan yarattı. Yeni sezon öncesinde yapılan bu hamlelerin, kulübün hedeflerine ulaşmasına katkı sağlaması umut ediliyor ve Yargıcı’nın sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

Murat Can Aytemur