Teşvikiye’de dostluk maçı yapıldı

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde hizmet veren kamu görevlileri ve belediye personeli, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Teşvikiye Belediyesi Kapalı Halısaha'da gerçekleştirilen futbol müsabakasında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 16:48

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, kamu görevlileri ve belediye personeli, Teşvikiye Belediyesi'nde yeni açılan kapalı halısahada dostluk maçı düzenledi. Yeni saha da gerçekleştirilen maça; Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Çınarcık İlçe Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Murat Sezgin, Çınarcık İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ramazan Bozkurt, Çınarcık Orman İşletme Şefi Erdinç Altun, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Çınarcık İlçemizde hizmet veren kamu görevlileri ve belediye personeli katılım sağladı.

Maç boyunca dostluk ve dayanışma mesajları verilirken, katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, "Bu tür organizasyonlar hem çalışanlarımızın moralini artırıyor hem de aramızdaki dostluk bağlarını güçlendiriyor" dedi. Gerçekleştirilen dostluk maçı, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Murat Can Aytemur