Termal Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Termal Belediyesi, yaz tatilinde çocuklara spor yapma imkanı sunuyor. Termal Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın kayıtları başladı. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, tüm çocukları spor okullarına katılmaya davet etti

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2023 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2023 14:05
https://www.yalovahayat.com/

Termal Belediyesi, ilçe halkına ve özellikle de çocuklara yönelik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kısa bir süre önce okulların kapanması ve öğrencilerin yaz tatiline başlaması ile birlikte Termal Belediyesi de her yıl düzenlenen yaz spor okullarının startını verdi.

Çocuklara yönelik spor okullarının kayıtlarının başladığını ifade eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Yaz spor okullarımızda futboldan güreşe kadar birçok branşlarda eğitim veriyoruz. Çocuklarımız hem spor yaparak sağlıklarına katkı sağlayacak hem de sosyalleşecek. Yaz spor okullarımız ücretsizdir. Tüm çocuklarımızı spor okullarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Çocukların yaz aylarında spor alanında da ilerlemelerine katkı sunmak adına bu okulları düzenlediklerine dikkat çeken Acar, “Spor okullarımızda uzman eğitmenler görev alacak. Çocuklarımız hem eğlenecek hem de öğrenecek. Spor okullarımızda yetenekli olan çocuklarımızı da tespit ederek onlara destek olacağız. Spor okullarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yaz spor okulları kayıtları Termal Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde devam ediyor.

HABER/Hilal Baldemir