Teknik Direktör Güvenç Kurtar Yalova’daydı

A Spor yorumcusu ve teknik direktör Güvenç Kurtar, TÜRFAD Yalova Şubesi Başkanı İbrahim İnce’nin davetlisi olarak Yalova’ya geldi. Kurtar, Beyttürk İnşaat A.Ş. yöneticileri, Acar Spor Tesisleri sporcuları ve Yalova Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2023 13:56
https://www.yalovahayat.com/

A Spor’da spor yorumculuğu yapan ve Türk futboluna önemli hizmetler veren teknik direktör Güvenç Kurtar, Yalova’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Yalova Şubesi Başkanı İbrahim İnce’nin konuğu olarak Yalova’ya gelen Kurtar, ilde çeşitli temaslarda bulundu.

Kurtar, önce Beyttürk İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M.Uğurcan Barman ve Engin Barman’a konuk oldu. Daha sonra Acar Spor Tesislerinde sporcular ile bir araya gelen Kurtar, burada futbol üzerine sohbet etti ve tecrübelerini paylaştı. Kurtar, akşam da Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı.

Gecede Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ile bir araya gelen spor adamları, ülke gündeminde yer alan Arda Turan transferi başta olmak üzere birçok konuyu değerlendirdiler.

Güvenç Kurtar, yaptığı açıklamada İbrahim İnce’ye ve Yalova halkına teşekkür etti. Kurtar, “İbrahim kardeşim Kocaelispor alt yapısından tanıdığım bir arkadaşım. Sık sık Yalova’ya davet ederek Yalovalı spor insanları ile bir araya gelmemize sebep oluyor. Bu nedenle de kendisine ve Yalova halkının yakın ilgisine teşekkür ediyorum” dedi.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi