Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’dan başarılı sporculara ödül

Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Yalova İl Özel İdaresi ve Yalova Musiki Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Cumhuriyet Konseri büyük ilgi gördü. Konserde ünlü sanatçı Aylin Şengül Taşçı da şarkılarını Yalovalılar için seslendirdi

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 03:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 03:41
https://www.yalovahayat.com/

Taşköprü beldesi karate takımı başarılarını sürdürüyor. Bu çerçevede düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ve turnuvada yine başarılı sonuçlar elde edildi. 

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ise başarılı sporcuları makamında kabul ederek beldeye getirdikleri başarılı sonuçlardan dolayı teşekkür etti. Türkiye Karate Şampiyonası büyükler takımında Türkiye 2.'si olan Ali Güney ve Marmara Cup Karate Turnuvasında 3. olan Muhammed Kayra Avunç ile antrenörleri Mehmet Güney’e hediye de takdim eden Arslan, elde edilen başarılarla belde halkının da gururlandığını ifade etti.

Sporcular da Başkan Arslan’a teşekkür ederek, kendilerine destek veren belediyeye ve halka minnettar olduklarını ifade ettiler. Sporcular, karateye olan sevgilerini ve hedeflerini anlattılar. Sporcular, beldelerinin adını daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını belirttiler.