Şeydanur Utuş, Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek

Romanya'nın Ploisen kentinde düzenlenecek olan 2024 Gençler Avrupa Şampiyonası U21 makaralı yay kadınlarda Türkiye'yi temsil edecek isim Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 03:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 03:45

Romanya'nın Ploisen kentinde düzenlenecek olan 2024 Gençler Avrupa Şampiyonası U21 makaralı yay kadınlarda Türkiye'yi temsil edecek isim belli oldu. Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Sporcusu Şeydanur Utuş ve Antrenörü Efrahim Canfes, ülkemizi bu prestijli organizasyonda temsil etme hakkı kazandı. Şampiyona 8-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gençler Avrupa Şampiyonası U21, sporcuların yeteneklerini sergileyebilecekleri ve uluslararası deneyim kazanabilecekleri bir ortam sunuyor. Utuş ve antrenörü Canfes, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek Türkiye'nin adını en güzel şekilde duyurmayı hedefliyorlar.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Sporcumuz ve antrenörümüzle gurur duyuyor, Avrupa Şampiyonası'nda bayrağımızı gururla dalgalandırmalarını temenni ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur