Semt77 Yalovspor-TOFAŞ maçı biletleri satışa çıktı

Temsilcimiz Semt77 Yalovaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4.haftasında, iç sahada TOFAŞ ile karşılaşacak. Kulüp, taraftarların heyecanla beklediği karşılaşma için biletlerin satışa sunulduğunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 10:21

Semt77 Yalovaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında, iç sahada TOFAŞ ile karşılaşacak. Taraftarların büyük bir heyecanla beklediği bu önemli karşılaşma için biletler satışa sunuldu. Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı; Genci, yaşlısı, kadını, çocuğu ile takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük Yalovaspor, taraftarlarının desteği ile birlikte, TOFAŞ karşısında ev sahibi olmanın avantajını kullanarak galibiyete ulaşmayı hedefliyor. Her maç full çeken tribünlerin, bu maçta da hınca hınç dolması bekleniyor.

Biletler 300 TL’den satışta

26 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’a Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan dev karşılaşma için biletler; Met Coffee ve Jolly Tur Yalova bilet satış noktalarında satışa sunuldu. Heyecan dolu karşılaşma için bilet fiyatları 300 TL olarak belirlendi.

Murat Can Aytemur