Semt77 Yalovaspor Durdurulamıyor

Türkiye Basketbol Ligi 2023-2024 sezonunda Türkiye Erkekler Basketbol Liginde çıktığı 3. Maçı da kazanan Yalova Temsilcileri emin adımlarla lige devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 16:38
https://www.yalovahayat.com/

Bu sezon ligde çıktığı 3 maçı da kazanan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı toplamda 6 puan ile ligde liderliğini koruyor. Lige namağlup devam eden Yalova temsilcileri ligin ilk 2 haftasında ev sahibi olarak, 3.hafta ise deplasmanda oynadı. Semt 77 Yalovaspor, OGM Ormanspor ile çıktığı maçın ilk yarısını maça konsantre olmuş bir şekilde hızlı başlayarak 28-51 tamamladı ve ev sahibi ekibi soyunma odasına 23 sayı farkla geride yolladı. Maçın 1.periyodu iki takımında birbirlerini tartarak karşılıklı sayılar atması sonucunda 12-15’lik skor ile dengede tamamlandı. 2. Periyotta ise Semt77 Yalovaspor tamı tamına 36 sayı daha atarak OGM Ormanspor’a 23 sayı fark açmayı başardı ve ilk yarı böylece tamamlandı.

 Maçın 2. Yarısının ilk periyodunda ise deplasmanda OGM Ormanspor’un üzerinde kurduğu baskıya devam eden Yalova temsilcileri 31 sayı atarken ev sahibi ekip sadece 25 sayı atabildi ve maçın son periyoduna 53-82’lik skor ile girildi. Gerçekleşen OGM Ormanspor ve Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı arasındaki maçın son periyodunda ise Yalova temsilcileri 19 sayı daha atarak 84-101l’lik skor ile galibiyeti alarak maçı tamamladı.

OGM Ormanspor galibiyetinden sonra takım koçu Faruk Beşok’un maç hakkında yorumları şu şekilde idi;

"Genelde son maçlarda, maça başlangıçları çok iyi oynuyoruz ve istediğimiz farklara çok çabuk ulaşıyoruz. Belki bu bizim ritmimiz, tempomuz anlamında güzel bir şey ama sonrasında farktan dolayı konsantrasyon eksikliği de oluyor. Tabii ki geniş rotasyonla da oynamak istiyoruz, her oyuncumuzu görmek ve denemek istiyoruz. Bu tarz galibiyetler, bizim için ölçü değil. Sonuçta, hedef maçlarımız var. Oraya hazırlanmak anlamında, her oyuncumuzun form durumunu ve performansını görmemiz önemli. İyi bir galibiyet aldık. Artık, önümüzdeki haftadaki maça odaklanacağız."

Haber/ Murat Can Aytemur