Semt77 Yalovaspor deplasmanda mağlup

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı, 3.hafta maçlarında deplasmanda karşılaştığı Türk Telekom’a 82-64’lük skorla mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 14:52

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Semt77 Yalovaspor, 3. hafta maçında deplasmanda Türk Telekom ile karşılaştı. Maç sonunda temsilcimiz, 82-64'lük skorla parkeden mağlup ayrıldı. Maçın başından itibaren saha içerisindeki hakimiyetini koruyan Türk Telekom, etkili bir oyun sergileyerek Yalovaspor’a karşı üstünlük sağladı.

İlk yarıyı Türk Telekom farklı kapattı

Maçın ilk periyodunda her iki takımda birbirleri üzerine giderek dengeli bir oyun sergiledi. Türk

Telekom’un 15 sayısına, temsilcilerimizden 13 sayı ile karşılık geldi. İkinci periyotta ise ev sahibi ekip sahadaki hakimiyetini arttırdı. Bu periyotta Yalovaspor, sonuca ulaşmakta zorlanırken 15 sayı bulabildi, Türk Telekom ise 32 sayı buldu ve farkı açmayı başardı. İlk yarının son düdüğü çaldığında, ev sahibi ekip Türk Telekom, soyunma odasına 47-28’lik farklı bir skorla önde gitti.

Türk Telekom evinde güldü

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan temsilcilerimiz, sahada etkili bir oyun sergileyerek, rakibi üzerinde baskı kurmayı başardı. Başarılı bir savunmanın yanı sıra etkili atakları ile rakibine üstün giden Yalovaspor, üçüncü periyotta rakip potada 21 sayı bulurken kendi potasında da 16 sayı gördü. Takımlar son çeyreğe 63-49’luk skor ile başladı. Semt77 Yalovaspor, ilerleyen dakikalarda daha iyi bir savunma yaparak maçta dengeyi sağlamaya çalıştı, ancak maalesef çabaları yetersiz kaldı. Son periyodu 19-15 geride kapatan temsilcilerimiz, son düdük çaldığında parkeden 82-64’lük skorla mağlup ayrıldı. Yalova temsilcileri deplasmanda aldığı bu mağlubiyet ile birlikte, ligde ilk üç haftayı galibiyet göremeden kapattı. Yalovaspor, önümüzdeki haftalarda ligdeki iddiasını göstermek adına antrenmanlarına devam edecek.

Semt77 Yalovaspor maç sonu istatistikleri

Grant Sherfield 16 sayı

Martin Peterka 11 sayı

Kadir Bayram 9 sayı

Egemen Güven 8 sayı

Martin Krampelj 7 sayı

Boran Güler 6 sayı

Travis McConico 5 sayı

Çağatay Özkan 2 sayı

Murat Can Aytemur