Semt 77 Yalovaspor Basketbol Akademi’den teknik kadroya önemli transfer

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Akademi, kulübün eski altyapı oyuncusu tecrübeli antrenör Egemen Arın ile anlaştığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 06:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 06:18

Yalova’da çocukların küçük yaştan itibaren sporla tanışmasına ve en iyi, en kaliteli şekilde basketbol eğitimi vermeyi hedefleyen Semt 77 Yalovaspor Basketbol Akademi farklı yaş gruplarına farklı antrenman programları ile hitap etmeye devam ediyor. Yaz Kampı’ndan turnuvalara kadar genç basketbolculara çok sayıda imkan sağlayan akademi aynı zamanda da teknik kadrosunu güçlendirerek yola daha sağlam adımlarla devam ediyor.

Akademi yetkilileri bu önemli teknik transfer hakkında yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Hoşgeldin Egemen Koç. Kulübümüzün eski altyapı oyuncu İstanbul Üniversitesi Spor Akademisi mezunu 2. Kademe Basketbol Antrenörü tecrübeli antrenör Egemen Arın ailemize katıldı’’ ifadelerine yer verdi.

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Akademi, bu transferin yanı sıra geniş kapsamlı etkinlikleri ve sporun yaygınlaştırılması için yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Yalova'da sporun ve özellikle basketbolun gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren akademi, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve yetişmesine önemli bir platform sunuyor.

Murat Can Aytemur