Semt 77 Yalovaspor 8/8 yapmaya gidiyor

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde ilk 7 hafta çıktığı tüm maçları kazanarak namağlup lider olarak lige devam eden Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, İstanbul’da Sigortam.net ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 17:47
https://www.yalovahayat.com/
“Lider İstanbul’a gidiyor”

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin şampiyonluk için en büyük adayı Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı 8/8 yapmak adına Sigortam.net’e konuk olacak. 28 Ekim 2023 Cumartesi Günü saat 18.15’te gerçekleştirilecek olan maç İstanbul BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde oynanacak. Maç canlı olarak TBF YouTube kanalında yayınlanacak.

Yenilmezlik serisi devam edecek mi?

21 Ekim akşamı gerçekleştirilecek olan maç ligin devamı açısından kritik önem taşıyor. Her iki takımda şampiyonluk yolunda favori görülen ekiplerdir. Türkiye Basketbol Ligi 8.hafta da eğer ki Sigortam.net kazanırsa, Yalova temsilcilerinin yenilmezlik serisi sona erecek. Semt 77 Yalovaspor kazanırsa yenilmezlik serisini sürdürerek lige namağlup devam edecek ve puan olarak kendisine en yakın olan Sigortam.net ile puan farkı artacak. Her iki takımında mutlaka kazanması gereken maçta nefesler tutuldu cumartesi günü bekleniyor.

Haber/Murat Can Aytemur