Semt 77'nin minikleri turnuvada dikkat çekti

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Akademisi’nin minikleri, Yaz Kampı’nda düzenlenen turnuvada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 04:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 04:51

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Akademisi, İzmir Selçuk’ta, Yaz Kampı’nın yapılacağı otele ulaştı. Buradan paylaşılan görüntülerde miniklerin eğlenerek öğrendiği görüntüler gözlemlendi ve verimli bir kampın gerçekleşmekte olduğu görüldü. Minik sporcular kapmta hem arkadaşlarıyla eğleniyor hem de basketbol zevkini doyasıya yaşıyor. İzmir Selçuk’ta yapılan kampa katılan takımlar arasında yer alan Semt 77, çeşitli yaş gruplarında mücadele etti.

Yaz Kampı’nda gerçekleştirilen ilk turnuvada Semt 77 Yalovaspor U10 Takımı, Göztepe ile kıyasıya bir çekişmeye sahne olan maçta galibiyetle ayrılırken, U12 Takımı yine Göztepe ile zorlu bir müsabakada rakibin üstün oyunuyla sahadan yenik ayrıldı. U14 Takımı ise Bursa’nın Orions takımıyla son topa kadar süren mücadelede 1 sayı farkla maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Kamp boyunca minik sporcuların hem eğlenceli vakit geçirdikleri hem de basketbol becerilerini geliştirdikleri gözlemlendi. Semt 77 Yalovaspor Basketbol Akademisi'nin bu başarıları, gelecekteki yetenekleri keşfetme ve geliştirme konusundaki çalışmalarının ne denli etkili olduğunu bir kez daha gösterdi.

Murat Can Aytemur