Kondisyoner Cenk Gezek Yalovaspor Basketbol’da

Yalovaspor Basketbol, mücadele edeceği Süper Lig sezonu öncesi, gerçekleştirdiği çalışmalara aralıksız olarak devam ederken yapmış olduğu son duyuruda, Kondisyoner Cenk Gezek ile anlaşma sağlandığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 14:01

Yalovaspor Basketbol, Süper Lig sezonu öncesi kadrosuna önemli bir takviye daha yaptı. Kulüp, yapmış olduğu duyuruda Kondisyoner Cenk Gezek ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Gezek, takımın hazırlık süreçlerinde ve sezon boyunca oyuncuların kondisyon seviyelerini artırmak üzere görev alacak. Bu hamle, Yalovaspor Basketbol'un hedeflediği başarı için önemli bir adım olarak değerlendirilirken aynı zamanda da Cenk Gezek'in deneyimi ve uzmanlığının, takımın performansını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.

Yalovaspor Basketbol oyuncularının performans ve biyomotor yetilerini geliştirip takip etmekle görevli olacak olan Gezek, yeni sezon için heyecanlı olduğunu ifade ederken, kulüp tarafından yapılan kısa paylaşımda, ‘’Hoş geldin Cenk Gezek. Kondisyoner Cenk Gezek ile Süper Lig serüvenimizde beraberiz. Kulübümüze ve şehrimize hayırlı olsun. Küçük şehrin büyük hikayesini yazmaya devam edeceğiz’’ diye belirtildi.

Murat Can Aytemur