Koç Yavuz Fenerbahçe Beko maçını değerlendirdi

Semt77 Yalovaspor Basketbol Koçu Hakan Yavuz, hafta sonu oynanan Fenerbahçe Beko maçı hakkındaki görüşlerini belirtti. Koç Yavuz açıklamalarında takımla gurur duyduğunu ifade etti ve taraftarlara da teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 15:58

Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı Koçu Hakan Yavuz, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe Beko maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, takımının gösterdiği performanstan duyduğu gururu ifade etti. Açıklamalarda bulunan Yavuz, oyuncularının özverili mücadelesine dikkat çekerek, "Öncelikle takımımla gurur duyuyorum. Fenerbahçe Beko gibi Avrupa'da zirveyi hedefleyen bir takıma karşı müthiş mücadele ettik’’ diye belirtti.

‘’Yaşadıklarımız sahiden şanssızlıktı’’

Koç Yavuz konuşmasının devamında ise maça dair açıklamalarda bulundu. İlk yarı istedikleri oyunu sahaya döktüklerini belirten Yavuz, ikinci yarıda ribaund alamamış olmalarının sıkıntı yarattığını söyledi ve sözlerinde ‘’İlk yarı yaptığımız değişken savunmadan olumlu sonuç alarak, ilk yarıyı önde kapattık. Egemen ve Wes erken faul problemine girince maçı 7.5 oyuncu ile oynamış olarak düşünebiliriz. Buna rağmen oyuna giren her oyuncu üst düzey katkı verdi. En büyük sorunumuz ribaund alamamak oldu. Son pozisyonda ise, ribaundu almamıza rağmen yaşadıklarımız sahiden şanssızlıktı’’ ifadelerine yer verdi.

‘’6. oyuncumuz gibi yanımızda olan seyircimize teşekkür ederim’’

Konuşmasını tamamlarken taraftarların takım için büyük önem taşıdığına değinen Yavuz büyük Yalova taraftarlarına destekleri için minnettar olduklarını ifade etti ve ‘’Bu maçı kazanamadık ama ilerisi için özgüven kazanıp, olumlu sinyaller verdik. İnşallah, yeni oyuncularımızın da katılımıyla çok daha iyi olacağız. Son olarak da, maç boyunca sahadaki 6. oyuncumuz gibi yanımızda olan seyircimize ayrıca teşekkür ederim" diye belirtti.

Murat Can Aytemur