Kayserispor-Fenerbahçe maçı saat kaçta?- Kayserispor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?- Kayserispor-Fenerbahçe maçı şifresiz mi?- Kayserispor-Fenerbahçe maçı muhtemel 11’leri belli mi?

Türkiye Trendyol Süper Lig’in 17.haftasında gerçekleşecek olan Kayserispor-Fenerbahçe maçı hakkındaki detayları siz değerli okuyucularımız için haberimizde derledik, işte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 15:30
https://www.yalovahayat.com/

Türkiye Trendyol Süper Lig’in 17.haftasında gerçekleşecek olan Kayserispor-Fenerbahçe maçı hakkındaki detayları siz değerli okuyucularımız için haberimizde derledik, işte detaylar.

Fenerbahçe zirveyi bırakmak istemiyor

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda emin adımlarla yola devam ederken, Galatasaray ile kıyasıya bir mücadele içerisinde. Her iki takımda ligde çıktığı 15 maçın 13’ünü kazandı 1 mağlubiyet yaşadı ve 1 defa da berabere kaldı. Fenerbahçe 40 puanla liderlik koltuğunun sahibi ancak Galatasaray’da 40 puanla ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe 29 averajla Galatasaray’dan 7 averaj daha fazla. Ancak iki takımdan birisinin kaybetmesi durumunda araya puan farkı girmiş olacak.

 

Kayserispor formda görünüyor

Türkiye Trendyol Süper Lig’in 17.haftasında kendi evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Kayserispor bu sezon ligde, beklenenin üzerinde bir performans sergileyerek 3.sırada yer alıyor ve ligde olan iddiasını sürdürmek için kazanmak istiyor. Kayserispor bu sezon çıkmış olduğu 15 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Toplamış olduğu 29 puanla 3.sırada yer alırken aynı zamanda ligin önemli isimlerinden Beşiktaş ve Trabzonspor’un önünde yer alıyor.

Son 4 maçın galibi Fenerbahçe

İki takım arasında oynanan son on maça baktığımız zaman Fenerbahçe’nin 8 defa galip geldiğini görmekteyiz. Kayserispor ise sadece 1 kez galip gelirken, 1 defa da berabere kaldılar.

Muhtemel 11’ler

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Attamah, Hosseini, Hasan Ali, Karimi, Boa Morte, Ramazan, Kemen, Cardoso, Thiam

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Serdar Aziz, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Batshuayi

(E.Dzeko arka adele sakatlığı devam ediyor)

 

Maç bilgileri:

Tarih: 20 Aralık 2023 Çarşamba

Saat: 17.00

Stadyum: RHG Enertürk Enerji Stadyumu

Kanal: beIN SPORTS 1

Hakem: Zorbay Küçük

 

Murat Can Aytemur