İlker Karbuz’dan Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’e ziyaret

Yalovaspor Basketbol Yönetimi As Başkanı İlker Karbuz beraberinde yönetimi ile birlikte, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 13:17

Yalovaspor Basketbol Yönetiminde çalışmalarına büyük bir hızla devam eden As Başkanı İlker Karbuz aynı zamanda da çeşitli ziyaretler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Yalovaspor Basketbol Kulübü yöneticileriyle çeşitli ziyaretler sürdüren Başkan Karbuz, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ile bir araya geldi. Yapılan ziyarette, Yalovaspor Baskebol Kulübü’nün güncel durumu, kulübün geleceği ve Yalovaspor Basketbolunun gelişimine yönelik çeşitli konular değerlendirildi ve fikir alışverişleri yapılarak istişarelerde bulunuldu.

Kulübün projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Karbuz, Yalovaspor Basketbol Takımının şehirde adının duyurulmasında büyük önem taşıdığının altını çizdi. Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ise, kulübün başarısının şehre olumlu bir yönde imaj verdiğini belirtti. Gerçekleştirilen görüşme sonunda ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çekildi ve ziyaret bu şekilde son buldu. Başkan Karbuz, Kaytazdere Belediye Başkanı Çitil’e misafirperverliği ve hoş sohbeti adına teşekkürlerini iletti.

Çitil gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak, “Yalovaspor Basketbol Yönetimi As Başkanı İlker Karbuz ve Kulüp Yöneticilerini makamımda ağırladım. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi