Galatasaray-Bayern Münih Maçı saat kaçta? Galatasaray-Bayern Münih Maçı hangi kanalda? Galatasaray-Bayern Münih Maçı muhtemel 11’leri belli oldu mu? İcardi Bayern maçında oynayacak mı?

Avrupa Şampiyonlar Ligi Hafta 3, Grup A’da mücadele eden Galatasaray ve Bayern Münih bu akşam İstanbul’da kozlarını paylaşacak. En çok merak edilen sorulardan biri Galatasaray-Bayern Münih Maçı saat kaçta? Galatasaray-Bayern Münih Maçı hangi kanalda? Galatasaray-Bayern Münih Maçı muhtemel 11’leri belli oldu mu? İcardi Bayern maçında oynayacak mı? sorularının cevapları haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 15:40
https://www.yalovahayat.com/

Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde başarıyla ülkemizi temsil eden Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi Hafta 3, Grup A’da Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Grupta 6 puanla lider olan Alman ekibi, maçı kaybederse eğer Galatasaray 7 puan ile ligde lider konuma yükselecek. Ayrıca grupta bulunan Kopenhag ve Manchester United bu akşam saat 22.00’da karşılaşacak, Manchester United kendi evinde Kopenhag’ı mağlup etse dahi sarı kırmızılıların önüne geçme ihtimali olmuyor.

Her 2 takımda formda

Her iki takımın güncel form durumuna bakmak gerekirse Bayern Münih bu sezon Bundesliga’da çıktığı 8 maçın 6’sında galip gelirken 2’sinde ise berabere kaldı ve ligde 20 puan ile 3.sırada oturuyor. Galatasaray ise bu sezon Süper Lig’de çıktığı 9 maçta 8 kez galibiyet aldı sadece 1 kez, sezonun ilk maçında Kayserispor deplasmanında berabere kaldı. Galatasaray Süper Lig puan sıralamasında 9/9 ile lige devam eden Fenerbahçe’nin 2 puan altında kalarak 2.sırada yer alıyor.

Muhtemel 11’ler belli oldu

Galatasaray- Bayern Münih arasında bu akşam gerçekleştirilecek olan maç, bu akşam saat 19.45’te İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadyumu’nda yapılacak, maç EXXEN tarafından canlı yayınlanacak. Maçın hakemi İtalyan hakem D.Massa, köşe hakemleri F.Meli, S.Alassio. VAR’da A.Di Paolo AVAR’da ise G.Aureliano görev yapacak. Maçın muhtemel 11’leri ise şu şekildedir:

Galatasaray- F.Muslera, D.Sanchez, Abdülkerim, S.Boey, Angelino, Kaan, L.Torreira, Kerem, Tate, Zaha, Barış Alper (M.Icardi şüpheli)

 

Bayern Münih- S.Ulreich, K.Laimer, M. de Light, K. Min-Jae, A.Davies, J.Kimmich, K.Coman, J.Musiala, T.Müller, L.Sane, H.Kane

Haber/Murat Can Aytemur