Fenerbahçe den transfer hamlesi! Anlaşma sağlandı

Ara transfer döneminde kadroda süre bulmakta zorlanan futbolcular ile yollarını ayırma kararı alan sarı lacivertli takımda yeni bir gelişme yaşandı. Son dönemde gündemde olan Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile yollarını ayırma kararı alan Fenerbahçe transfer için Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 13:07

Fenerbahçe, yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre sahalara dönemeyen Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile vedalaşmaya hazırlanıyor. Süer Lig ekibi ile anlaşma sağlayan takımın Lincoln’ü hangi takıma transfer olduğu belli oldu.

Ocak ayında ara transfer döneminde Miguel Crespo, Samet Akaydın, Emre Mor, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz ile vedalaşan Fenerbahçe'de sıradaki veda Lincoln ile olacak.

Peş peşe ayrılıkların yaşandığı Fenerbahçe’de forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir, Emre Mor, Miguel Crespo, Bartuğ Elmaz ve Samet Akaydın gibi isimler kiralık olarak takımdan ayrıldılar.

Öte yandan Sports Digitale'in haberine göre 3 takımdan transfer teklifi alan Lincoln Henrique, RB Bragantino ile Aralık 2024’e kadar sözleşme imzaladı. Lincoln’ün temsilcileri oyuncu ile birlikte Brezilya’ya gitmek için İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe’de forma giyen Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonu bonservisinin yüzde 80’ine sahip olmak şartıyla 6 milyon euro olarak belirlendi.

Öte yandan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon 300 bin euro.

Hilal Baldemir