Fatih Emre Gezer yeniden Yalova’da

Yalovaspor Basketbol önemli bir adım atarak geçmişte play-off oynatma başarısı gösteren Fatih Emre Gezer, yardımcı antrenör olarak anlaşmaya vardı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 12:21

Yalovaspor Basketbol, önemli bir adım atarak geçmişte play-off oynatma başarısını yakalayan deneyimli antrenör Fatih Emre Gezer’i yeniden kadrosuna kattı. Gezer, Yalovaspor’un yardımcı antrenörü olarak göreve başladı. Basketbol camiasında geniş bir deneyime sahip olan Fatih Emre Gezer, daha önce Yalovaspor’da elde ettiği başarılarla tanırken, Gezer’in takıma katılmasının, kulüp için büyük bir motivasyon kaynağı olacağı düşünülüyor. Gezer’in Yalovaspor’a yeniden dönmesi, hem kulüp hem de taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

‘’Evine hoş geldin’’

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’Evine hoş geldin Fatih Emre Gezer. Takımımızda daha önce yardımcı antrenörlük yapan ve 2022-23 sezonunda başantrenörlüğü yönetiminde takımımıza play-off finali oynatma başarısı gösteren Fatih Emre Gezer ile Süper Lig serüvenimizde beraberiz. Kulübümüze ve şehrimize hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur