Çiftlikköy’ün Sultanları yarı finalde

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, çeyrek final Play-off mücadelelerinde çıktığı 3 maçın 3’ünü de kazanarak yarı finale adını yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 12:11
https://www.yalovahayat.com/

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi'ne yükselme mücadelesinde Play-Off H Grubu'nda yer alan Çiftlikköy Belediyespor çıkmış olduğu ilk Play-off mücadelesini Büyükçekmece Vol. Akademi’ye karşı 3-1’lik skorla kazandı. İkinci Play-off mücadelesinde ise Diyarbakır İç Kale ile karşılaşan Çiftlikköy ekibi bu maçı da başarıyla tamamlayarak, 0-3 galip geldi ve son maç için 18 Şubat Pazar günü sahaya çıktı. Çiftlikköy’ün Sultanları, Play-off çeyrek final mücadelelerinin son maçında Antalya Manavgat Bld. Spor’u 3-2’lik skorla mağlup etti ve lider olarak adını yarı final mücadelelerine yazdıran isim oldu.

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Play-off mücadelelerinde çıktığı 3 maçta 3 galibiyet alarak sergilediği üstün performans ile voleybolseverlerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Çiftlikköy’ün Sultanları böylelikle büyük bir moral depolayarak yarı final yolunda gerekli olan motivasyonu da toplamış oldu.

Murat Can Aytemur