Çiftlikköy’ün Sultanları Uludağ Atletik ile mücadele edecek

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi 9.Grup’ta mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor 2024-2025 Sezonu’nun ikinci hafta karşılaşmalarında deplasmanda Uludağ Atletik kozlarını paylaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 13:06

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9.Grup’ta mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor, 2024-2025 sezonunun ikinci hafta karşılaşmasında Uludağ Atletik ile deplasmanda karşılaşacak. Çiftlikköy, sezonun ilk maçında iç sahada Nilüfer’e karşı 3-1’lik önemli bir galibiyet almıştı. Lige galibiyetle devam etmek isteyen Çiftlikköy ekibi deplasmanda Uludağ Atletik karşısında galip gelmek adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan, Uludağ Atletik geçtiğimiz hafta yaşadığı mağlubiyetin ardından kendi sahasında galibiyet arayışında olacak. Ev sahibi ekip, Çiftlikköy karşısında moral bulmak ve puan almak için sahaya çıkacak. Her iki takım için de büyük önem taşıyan bu karşılaşma, voleybolseverler için heyecan dolu anlara sahne olacak.

Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın, geçen hafta alınan galibiyetle birlikte lige iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Kazanarak başladığımız için sevinçliyiz. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve bize destek veren tribündeki voleybolseverleri tebrik ediyoruz. Ligin bundan sonraki maçlarında da galibiyetlerle devam ederek iyi bir seri yakalamak istiyoruz” dedi. Heyecanla beklenen karşılaşma 20 Ekim 2024 Pazar günü, saatler 14.00’ı gösterdiğinde başlayacak.

Murat Can Aytemur