Çiftlikköy’ün Sultanları deplasmanda galip

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi 9.Grup’ta Çiftlikköy’ü başarıyla temsil eden, Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı deplasmanda karşılaştığı Ortakçı İnegöl Orhaniyespor’u 1-3’lük skorla mağlup ederek eve galip döndü.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 13:11
https://www.yalovahayat.com/

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı Play-Off’ları garantilemesine rağmen her maçına büyük bir hırs ve büyük bir azim ile çıkarak voleybolseverlere keyifli anlar yaşatıyor. Çıktığı her maç bir voleybol dersi niteliğinde olan Çiftlikköy Belediyespor’un Sultanları namağlup şampiyon olmak adına çalışmalarına devam ediyor. Sezon başından bu yana ligde üstün bir performans sergileyen Çiftlikköy ekibi bu sezon çıkmış olduğu 11maçta 11 galibiyet alarak liderlik koltuğunun sahibi oldu. Ligin bitmesine son bir hafta varken namağlupluğunu devam ettiren Çiftlikköy Belediyespor aynı zamanda bu sezon ligde 33 sette galip gelirken yalnızca 2 seti geride tamamladı.

 

Galibiyetin adı Çiftlikköy

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi 11.Haftasında gerçekleşen Ortakçı İnegöl Orhaniyespor-Çiftlikköy Belediyespor mücadelesinin ilk setini Çiftlikköy’ün Sultanları 20-25 önde kapatarak 0-1 öne geçti. Maçın ikinci setini ise az bir farkla ev sahibi ekip 26-24 önde tamamladı ve skoru 1-1’e getirdi. Üçüncü set baskıyı arttıran Çiftlikköy Belediyespor 18-25’lik skorla yeniden öne geçerek skoru 1-2’ye getirdi. Maçta son sete girilirken nefesler tutuldu ve heyecanla maçın tamamlanması beklendi. Son sette Çiftlikköy’ün Sultanları rakibini 22-25’lik skorla geride bırakarak seti kazandı ve Çiftlikköy’e 1-3’lük skorla galip dönmeyi başardı. Sultanlar Çiftlikköy’e dönerken yolda galibiyeti şarkılar söyleyerek kutladı ve morallerin yerinde olduğunu gösterdi.

 

Murat Can Aytemur