Çiftlikköy'ün Sultanları 1.Lig yolunda ilk sınava yarın çıkıyor

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi'ne yükselme mücadelesinde Play-Off H Grubu'nda yer alan Çiftlikköy Belediyespor, ilk Play-Off mücadelesine yarın Büyükçekmece Vol. Akademi ile karşılaşacak, Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 10:56
https://www.yalovahayat.com/

Sezon boyu ligde gösterdiği üstün performans sayesinde namağlup olarak adını Play-Off Çeyrek Final Mücadelelerine yazdıran Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı. 1 Lig yolunda ilk sınavını yarın verecek. Ligde çıktığı 12 maçın 12’sinde de izleyenleri sergilediği performans ile kendisine hayran bırakan Çiftlikköy temsilcileri, Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda, Play-Off öncesi son antrenmanını da gerçekleştirerek maça hazır olduğunu gösterdi.

Çiftlikköy’ün Sultanlarının ligin 9.Grubunda sergilemiş olduğu performansa bakacak olursak çıktığı 12 maçta 12 galibiyet alarak, sezonu 36 puanla namağlup tamamladığını görmekteyiz. Çiftlikköy çıktığı maçlarda toplamda 36 sette galip olurken yalnızca 3 seti geride tamamladı. Büyükçekmece Vol. Akademi ise 1.Grup mücadelelerinde çıktığı 20 maçta 18 defa galip gelirken 2 defa da mağlubiyet yaşadı ve toplamış olduğu 54 puanla sezonu 2.sırada tamamladı. Her iki takım da çıkmış olduğu son 5 maçı mağlubiyet almadan tamamladı.

Çiftlikköy’ün Sultanları’nın 1.Lig’e yükselmek adına vereceği Play-Off mücadelelerinde ilk basamak olan Büyükçekmece Vol. Akademi maçı hakkında ki bilgiler aşağıda belirtildiği şekildedir:

Tarih: 16 Şubat 2024 Cuma

Saat: 18.30

Stadyum: Afyonkarahisar Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu

Murat Can Aytemur