Çiftlikköy’ün minikleri hazırlık maçında ter döktü

Çiftlikköy Belediyespor Futbol U-11 Altyapı Takımı, Birlikspor ile çıkmış olduğu hazırlık maçında mücadele ederek, ter döktü.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 05:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 05:23

Çiftlikköy Belediyespor Futbol U-11 Altyapı Takımı, Birlikspor ile gerçekleştirdiği hazırlık maçında ter döktü. Genç futbolcular, sahada gösterdikleri mücadele ile dikkat çekti. Çiftlikköy Stadı’nda oynanan maç, iki takımın da yüksek tempolu oyunuyla renkli anlara sahne oldu. Minik futbolcular, hem hücum hem de savunma bölgelerinde sergiledikleri performansla gelecekteki maçlar için umut verdi.

Çiftlikköy Belediyespor’un teknik ekibi, oyuncuların maçta kazandıkları deneyim ve sergiledikleri performanstan memnun kaldıklarını belirterek, hazırlık maçlarının genç sporcuların gelişimindeki önemini vurguladı. Hazırlık maçlarının devam edeceği ve takımın performansının düzenli olarak gözlemleneceği belirtildi.

Kulüp tarafından maç sonrası yapılan açıklamada, ‘’U-11 altyapı takımımız, Birlikspor ile yaptığımız hazırlık maçında ter döktü. Karşılaşma genç yeteneklerimiz için adeta bir ders niteliğinde geçti. Futbolcu adaylarımızın gelişimi için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur