Çiftlikköy U-13 Futbol Takımı lige hızlı başladı

Çiftlikköy Belediyespor Kulübü’nün U-13 futbol takımı sezonun ilk maçında karşılaştığı Atakentspor’u 6-0 mağlup ederek sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:33

Çiftlikköy Belediyespor Kulübü’nün U-13 futbol takımı, sezonun ilk maçında Atakentspor’u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek lige güçlü bir başlangıç yaptı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte, Çiftlikköy’ün genç yetenekleri sahada etkili bir performans sergiledi. İlk yarıda buldukları gollerle rakiplerinin direncini kıran U-13 takımı, ikinci yarıda da oyun kontrolünü elinde tutarak skoru artırmayı başardı. Oyuncularının sergilediği mücadele ve takım ruhunun kendilerini mutlu ettiğini belirten kulüp yönetimi, sezon boyunca bu performansı sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti. Çiftlikköy Belediyespor U-13 futbol takımının gollerini; Kerem Serdar (2) Duhan Kaan Karaduman, Ozan Kaya, Behram Eski ve Hamza Karakaş atarak takıma 3 puan kazandırdılar.

Maç sonrasında kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’U-13 takımımız lige hızlı başladı. Çiftlikköy Belediyespor Kulübümüzün U-13 takımı sezonun ilk maçında karşılaştığı Atakentspor’u 6-0 yendi. Takımın gollerini Kerem Serdar (2) Duhan Kaan Karaduman, Ozan Kaya, Behram Eski ve Hamza Karakaş atarak takıma 3 puan kazandırdılar. Tebrikler çocuklar, başarılarınız daim olsun.’’

Murat Can Aytemur