Çiftlikköy Belediyespor kahvaltıda buluştu

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sezon öncesinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Sezon hedeflerinin görüşüldüğü moral amaçlı toplantıya, Kulüp Başkanı Suat Kaan Aydın ve yöneticiler katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 16:21

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kulüp Başkanı Suat Kaan Aydın ve yöneticilerin de katıldığı bu anlamlı buluşmada, takımın sezon hedefleri ve hazırlık maçına dair moral motivasyonu üzerine görüşmeler yapıldı. Kahvaltı, sporcuların kaynaşmasını sağlarken, aynı zamanda da yeni sezon öncesi gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan hazırlıklar hakkında verimli bir görüşme ortamı sağladı.

Kulüp Başkanı Suat Kaan Aydın, takımın başarısı için gerekli desteklerin sağlanacağını vurguladı ve oyunculara yeni sezonda başarılar diledi. Aydın, sezon boyunca gösterecekleri performansa dair beklentilerini paylaşarak, oyunculara moral verdi. Kahvaltı sonrasında yapılan sohbetler, takımın motivasyonunu artırdı ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirdi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı hazırlık maçı öncesi Kulüp Başkanı Suat Kaan Aydın ve yöneticilerle birlikte moral kahvaltısında bir araya geldiler. Takım, yeni sezona bu güçlü birlikteliğiyle merhaba demeye hazırlanıyor, oyuncularımıza başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur