Cevat Karasu Altınordu FK’ya transfer oldu

Yalovaspor Kulübü alt yapı oyuncularından 2011 doğumlu Cevat Karasu transferi için Altınordu FK kulübü ile anlaşma sağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 13:04

Yalovaspor Kulübü'nün altyapı oyuncularından 2011 doğumlu Cevat Karasu, Altınordu FK’ya transfer oldu. İki kulüp arasında yapılan görüşmeler sonucunda, genç yeteneğin Altınordu ile anlaşma sağladığı duyuruldu. Cevat, Yalovaspor altyapısında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Altınordu FK, genç oyuncunun potansiyelini değerlendirerek kadrosuna kattı. Kulüp yetkilileri, Cevat’ın gelecek vaat eden bir oyuncu olduğuna ve gelecekte çok iyi yerlere geleceğini beklediklerini ifade etti. Cevat Karasu, Altınordu'nun altyapısında eğitimine devam edecek ve profesyonel kariyerine bir adım daha yaklaşmış olacak.

‘’Yolun açık olsun evlat’’

Yalovaspor’un günden güne gelişeceğini ifade eden Kulüp Başkanı Ali Yavru, altyapı oyuncusu Cevat Karasu ile gurur duyduklarını ifade etti ve sözlerinde, ‘’Nice yetenekli futbolcular yetiştiren kulübümüz, yetiştirmeye üretmeye devam edecektir. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederiz, yolun açık olsun evlat’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur