Bursaspor’dan Mazbata Töreni açıklaması!

Bursaspor’da dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da Recep Günay, sinirlenip kurulu terk etmişti. Günay, düzenlenecek olan mazbata törenine katılacak ardından, Divan Kurulu tarafından yapılacak olan evrak işlemleri ve düzenlemeler sonrasında Genel Başkanlık koltuğuna oturacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 16:37
https://www.yalovahayat.com/

Bursaspor Mazbata Törenine ilişkin açıklama yaptı. Bursaspor’un 2 Temmuz tarihinde gerçekleştirdiği 58. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısı, Sütaş Timsah Park’ta 386 Genel Kurul üyesinin katılımı ile gerçekleşti. Yapılan kongre de tek aday bulunmasından dolayı yapılacak oylamanın açık yapılıp yapılmaması Divan Kurulu’na sunuldu. Genel Kurul Geçici Divan Başkanı Ayhan Barışçı, kulübe tek aday olan Recep Günay ve yönetim kurulu listesinde ki isimleri tek tek okudu. Ardından yapılan açık oylamanın sonucuna göre, Recep Günay oy çokluğu ile Bursaspor’un 31. Başkanı olarak ilan edildi.

Kongre’nin ardından mazbata töreni ile ilgili açıklama yapıldı. Bursaspor Kulübü’nün tarafından yapılan açıklama ise şöyle;

“Değerli basın mensupları, Bugün yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da başkan seçilen Recep Günay’ın mazbata töreni, Divan Kurulu’nun yarın yapacağı evrak ve düzenlemelerden sonra yapılacaktır. Yeni yönetim kurulumuzun mazbata töreni bugün saat 18.00’da Özlüce İbrahim Yazıcı tesislerimizde yapılacaktır.

İlgimiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.”

HABER/Hilal Baldemir