Beşiktaş Alanyaspor maçı saat kaçta? Beşiktaş Alanyaspor maçı hangi kanalda? Beşiktaş Alanyaspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Alanyaspor maçı muhtemel 11’leri belli mi?

Beşiktaş, Türkiye Trendyol Süper Ligi 17.Haftasında Alanyaspor’u konuk edecek. Gerçekleşecek mücadele için detayları siz değerli okuyucularımız için haberimizde derledik.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 17:10

Beşiktaş’ta işler karmaşık ilerliyor. Ligde çıktığı son iki maçta bir beraberlik bir mağlubiyet yaşayan siyah beyazlılar, kötü gidişata dur diyerek kazanmak istiyor. Beşiktaş bu sezon çıktığı 15 maçta 8 galibiyet alırken, 5 defa mağlubiyet yaşadı 2 kez de berabere kaldı. 15 maçın sonucunda toplamış olduğu 26 puan ile lige 5.sırada yer almaktadır. Alanyaspor ise küme düşme hattında yer alıyor. Alanyaspor bu sezon çıkmış olduğu 15 maçta sadece 3 defa galibiyet sevinci yaşadı ve 7 kez mağlup oldu, aynı zamanda 5 defa da berabere kaldı. Alanyaspor 15 maçta toplamış olduğu 14 puanla averaj farkı ile Samsunspor’un hemen altında 18.sırada yer alıyor. Her iki takım da maçı kazanmak istiyor. Beşiktaş ligde üst sıralara gitmek isterken Alanyaspor ise ligde kalma mücadelesi veriyor. Kritik maç öncesi futbolseverler maça odaklandı ve heyecan içerisinde maç saatini bekliyor.

İki takımın arasındaki son 10 maça baktığımız zaman Beşiktaş’ın 6 defa galip geldiğini görmekteyiz. Alanyaspor ise 10 maçın yalnızca 2 tanesini kazanmıştır. Aralarında oynanan diğer iki maç ise 0-0 ve 3-3’lük skorlar ile berabere tamamlanmıştır.

 

Maç bilgileri:

Tarih: 21 Aralık 2023 Perşembe

Saat: 20.00

Stadyum: Tüpraş Stadyumu

Hakem: Ümit Öztürk

 

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Zaynutdinov, Terzi, Hadziahmetovic, Muleka, Salih, Chamberlain, Semih, Cenk

Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Lima, Aliti, Özdemir, Novais, Richard, Oğuz, Efecan, Sisto, Cordova

Murat Can Aytemur