Başpehlivanı Turan Canbay uğurladı

Altınovalı Başpehlivan Semih Turgut, 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Subaşı Belediyesi adına mücadele edecek. Turgut, Kırkpınar’a hareket etmeden önce Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ı ziyaret ederek, kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2023 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2023 08:30
https://www.yalovahayat.com/

Altınovalı Başpehlivan Semih Turgut, 7-9 Temmuz 2023 tarihlerinde Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda yapılacak olan 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılmak üzere yola çıkmadan önce Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ı makamında ziyaret etti. Turgut, Subaşı Belediyesi adına güreşeceğini ve Subaşı Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Kırkpınar’a iyi şekilde hazırlandığını yağlı güreş sezonunun başlaması ile birlikte farklı illerde gerçekleşen müsabakalarda elde ettiği sonuçların da bunu net olarak gösterdiğini dile getiren Turgut, “Kırkpınar, yağlı güreşin en büyük ve en prestijli organizasyonudur. Bu organizasyonda yer almak ve başarı elde etmek her pehlivanın hayalidir. Ben de bu hayali gerçekleştirmek için çok çalıştım ve kendimi hazır hissediyorum. Subaşı Belediyesi adına güreşeceğim için de ayrıca gururluyum. Subaşı Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Sayın Turan Canbay’ın bana verdiği desteği boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Başpehlivan Semih Turgut’un Kırkpınar’da iyi bir performans ortaya koyacağına inandığını ifade eden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ise, “Semih Turgut, Altınova’nın gururu bir başpehlivandır. Yağlı güreş camiasında saygın bir yeri var. Bu sezon da gösterdiği başarılarla Kırkpınar’a hazır olduğunu kanıtladı. Biz de Subaşı Belediyesi olarak onun yanındayız ve ona güveniyoruz. İnşallah Kırkpınar’da da güzel sonuçlar alarak bizleri sevindirecektir” şeklinde konuştu.

HABER/Hilal Baldemir