Antrenörlük 3. Sınıf Öğrencileri Türkiye Sportif Yetenek Seçimi ve Spora Yönlendirme Programına Katıldı

Yalova Üniversitesi Antrenörlük Bölümü öğrencileri Sporda Yetenek Seçimi Dersi kapsamında Türkiye Sportif Yetenek Seçimi ve Spora Yönlendirme Programına katılarak öğrendiklerini pratikte uygulama konusunda deneyim kazandılar.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 02:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 02:53

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü 3. sınıf öğrencileri Sporda Yetenek Seçimi Dersi kapsamında Türkiye Sportif Yetenek Seçimi ve Spora Yönlendirme Programına katılım sağladı. Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen bu programın, öğrencilerin teorik bilgilerini sahada uygulayarak; öğrendiklerini pekiştirmelerini, deneyim kazanmalarını ve tecrübelerini artırmalarını hedefledi.

Program süresince, öğrenciler Sporda Yetenek Seçimi Dersinde öğrendikleri teorik bilgileri sahada uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı buldu. Aynı zamanda da saha çalışmaları esnasında çeşitli yetenek testleri ve değerlendirmeler yaparak, teorik bilgilerini pratikte nasıl kullanacaklarını deneyimlediler.

Öğrencilerin bu önemli deneyimi kazanmalarında rehberlik etmiş olan Yalova Üniversitesi Antrenörlük Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Selman Kaya, "Öğrencilerimiz, ders kapsamında edindikleri bilgileri sahada uygulayarak önemli bir tecrübe kazandı. Bu program, onların gelecekteki meslek hayatlarına değerli katkılar sağlayacak" dedi.

Murat Can Aytemur