Andrew Harrıson resmen Yalova’da

Türkiye Basketbol Ligi’nde gösterdiği üstün performans sayesinde tüm gözleri üstüne çeken ve şehrimiz Yalova’yı lig de en iyi şekilde temsil eden Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı, Amerikalı Guard Andrew Harrıson’u kadrosuna kattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 12:32

Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı, bu sezon lig de çıktığı 22 maçta 20 galibiyet alarak, üst düzey bir performans sergiledi. Basketbolseverlerin gönlünde taht kuran Yalova Temsilcileri, toplamış olduğu 42 puan ile liderlik koltuğunun sahibi oldu. Türkiye Basketbol Ligi’ne adını altın harflerle yazdırmak adına şampiyonluk yolunda mücadele veren ve bu yolda emin adımlarla yürüyen Yalova Ekibi, Amerikalı Guard Andrew Harrıson’u kadrosuna kattığını duyurdu. Amerikalı oyuncuyu havalimanında karşılayan isim ise Kulüp Yöneticisi Cem Saraç oldu.

Andrew Harrıson kimdir?

Andrew Harrıson, 1994 doğumlu ve 1.95 boyundadır. Harrıson bu sezon Yunan Ekibi, PAOK BC’de lig de 16 ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 9 maç olmak üzere toplam 25 maçta ortalama 27.8 dakika süre aldı ve 12.4 sayı, 3.0 ribaund, 3,0 asist ve 0.6 top çalma ortalamaları tuttu. Amerikalı guard, 151 maçlık NBA kariyeri boyunca Memphis Grizzlies, Cleveland Cavaliers, New Orleans Pelicans formaları giydi.  Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı tarafından yapılan açıklamada “Khimki formasıyla EuroLeague, Yukatel Merkezefendi formasıyla Basketbol Süper Ligi deneyimi yaşayan Andrew Harrison'a, tekrardan şehrimize ve takımımıza hoş geldin diyoruz” diye belirtildi.

Murat Can Aytemur