Alex de Souza, resmen Antalyaspor'da!

Haftalardır beklenen haberi Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren verdi. Evren, teknik direktörlük için Brezilyalı Alex de Souza ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2024 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2024 17:55

Fenerbahçe’nin efsanevi isimlerinden biri olan Alex de Souza’nın Antalyaspor teknik direktörlüğüne geleceği haftalar önce konuşulmuştu fakat takımdan sözleşmenin imzalandığına dair kesin bir açıklama yapılmamıştı.

Teknik adam Sergen Yalçın'la sezon sonunda yollarını ayıracak olan Antalyaspor'da yeni teknik direktörün kim olduğu resmen belli oldu.

Ligde 37 hafta sonunda topladığı 48 puanla 10. basamakta bulunan Akdeniz ekibinde teknik direktörlük görevine Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza getirildi.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, 46 yaşındaki teknik isimle 2 yıllık sözleşme imzaladıkları duyurdu.

Alkan Evren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut teknik direktör Sergen Yalçın'ın da sezon sonunda görevinden ayrılacağını belirtti.

"LİGİN BİTİMİNİN ARDINDAN ANTALYA'DA İMZA TÖRENİ DÜZENLEYECEĞİZ"

Kulüpte gelecek sezon için birçok teknik direktörün isminin gündeme geldiğini ifade eden Evren, şu ifadeleri kullandı:

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Alex De Souza ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Yardımcılıklarını Mehmet Aurelio ve 2 Brezilyalı teknik adam yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise Mehmet Arslan üstlenecek. Kendisiyle ligin bitiminin ardından Antalya'da imza töreni düzenleyeceğiz.

"ANTAYASPOR'A ÇOK YAKIŞACAK BİR İSİM"

Alkan Evren, eski teknik direktörleri Nuri Şahin gibi Alex'in de Antalyaspor’da oldukça başarılı olacağına inandıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Alex, Türkiye'deki bütün taraftarların karakteriyle, duruşuyla saygı duyduğu bir isim. Örnek bir aile babası. Antayaspor'a da bu özellikleriyle çok yakışacak bir isim.

Hilal Baldemir