Abdulaziz Kaşifoğlu, Yalovaspor Başkanı Ali Yavru’yu ziyaret etti

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru beraberinde yönetimi ile birlikte, Omran Trk İnşaat Emlak Şirket Sahibi Abdulaziz Kaşifoğlu’nu kulüplerinde ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 14:58

Göreve geldiği günden bu zamana kadar çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Yalovaspor Başkanı Ali Yavru aynı zamanda da misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Yalovaspor Yönetim Kurulu ile birlikte çeşitli etkileşimlerde bulunan Başkan Yavru, Omran Trk İnşaat Emlak Şirket Sahibi Abdulaziz Kaşifoğlu ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, Yalovaspor’un faaliyetleri, kulübün projeleri ve Yalovaspor’un gelişimine yönelik çeşitli başlıklar ele alındı ve fikir alışverişleri yapılarak istişarelerde bulunuldu.

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru görüşmenin devamında Kaşifoğlu’na gerçekleştirilen yeni transferler ve sezon hazırlıkları hakkında detaylıca bilgi vererek kendisiyle sohbet etti. Karşılıklı görüş alışverişleri ile devam eden ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Yalovaspor Kulübü tarafından ziyaret sonrası bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüze gelip desteklerini bizlere ileten Omran Trk İnşaat Emlak Şirket Sahibi Sn. Abdulaziz Kaşifoğlu’na teşekkür ediyoruz. Birlikte başaracağız!”

M. Tunç Tanrıverdi