Zafer Partili Yaşar Özkan Çınarcık’ta güven tazeledi

Zafer Partisi Çınarcık İlçe Başkanı Yaşar Özkan, gerçekleştirilen seçimde yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 06:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 06:48

Zafer Partisi Çınarcık İlçe Başkanlığı ve Yönetiminin seçildiği 2. Olağan Kongresi parti ofisinde çok sayıda katılımcı ile birlikte gerçekleştirildi. Kongreye katılan isimler arasında; Zafer Partisi GİK üyesi ve Marmara Bölge Başkanı Mahmut Kara, Bursa İl Başkan Yardımcıları, Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım, Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ersin Doğan, Çiftlikköy İlçe Başkanı Cengiz Temurçin, İl Sekreteri Gökhan Keskin ve ilçe yönetimi yer aldı.

Özkan dönemi devam edecek

Zafer Partisi'nin Çınarcık İlçe Başkanı Yaşar Özkan, yapılan seçimlerde başkanlık görevine bir kez daha seçilerek güven tazeledi. Gerçekleştirilen seçimlerde, partililerin desteğiyle tekrar başkanlığa seçilen Yaşar Özkan, Zafer Partisi'nin Çınarcık'taki varlığını ve etkisini daha da güçlendirecek adımlar atacaklarını ifade etti.

‘’Teşekkür ediyorum’’

3. Seçimde de partililerin desteği ile yeniden başkan olarak seçilen Yaşar Özkan seçim sonrası yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, ‘’Zafer Partisi Çınarcık İlçe Başkanlığı ve Yönetiminin seçildiği 2. Olağan Kongremizi parti ofisimizde gerçekleştirdik. Toplamda yapmış olduğumuz 3 seçimde de bize olan güvenlerini ibra eden Çınarcık'lı üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Kongremize katılım sağlayan GİK üyesi ve Marmara Bölge Başkanımız Mahmut Kara'ya, Bursa İl Başkan Yardımcılarımıza, Yalova Belediye Başkan adayımız Mevlüt Yıldırım'a, Çiftlikköy Belediye Başkan adayımız Ersin Doğan'a, Çiftlikköy İlçe Başkanımız Cengiz Temurçin'e, İl Sekreterimiz Gökhan Keskin'e ve çok kıymetli ilçe yönetimime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’

Murat Can Aytemur