Yele'den Sultaniye çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Çiftlikköy’ün önemli mahallelerinden olan Sultaniye Mahallesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 15:32

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı konumlarda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında pek çok vatandaş ile bir araya geliniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele’de seçim süreci içerisinde isminden sıkça bahsettiren kişiler arasında yer aldı. Yele, saha çalışmaları kapsamında adım adım Çiftlikköy’ü dolaşıp vatandaş ve esnaf ile ilçenin sorunları, çözüm önerileri ve projelerinden bahsetmeyi sürdürürken, son olarak Sultaniye Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Çiftlikköy’ün önemli mahalleleri arasında yer alan Sultaniye Mahallesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, mahallede bulunan bir kahvehaneye konuk oldu ve orada bulunan çok sayıda vatandaş ile Çiftlikköy ve Sultaniye hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu. Esnaf ile de mahallenin sorunları ve çözüm yöntemleri hakkında sohbet eden Yele, seçimi kazanıp göreve geldiği taktirde hayata geçirmek istediği projelerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Yele, gerçekleştirdiği Sultaniye ziyareti sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Esnaflarımızla ve kahvehanelerdeki vatandaşlarımızla selamlaştık. Sultaniye bu dönem çok farklı. Başaracağız’’ dedi.

Murat Can Aytemur