Yalovalı başkanlar AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı

AK Parti, kongre süreci başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında 2'nci istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Yalova’nın AK Partili belediye başkanları da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 04:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 04:48
https://www.yalovahayat.com/

Belediye başkanlarının katıldığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısında belediyelerdeki durum ve yeni yol haritası değerlendirildi. Toplantıya Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar ve Yalova Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Fatih Şahin katıldı.

“Ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar”

Toplantıda yaptığı konuşmada yerel seçimlerden mülteci sorununa kadar birçok konuya değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletin AK Parti'den talepleri gerçekleşene kadar tüm kademelerde gereken adımları atmayı kararlılıkla sürdüreceklerinin altını çizdi. Muhalefetin gençlere, kadınlara, esnafa, emekliye verilen sözlerin tamamını unuttuğunu belirten Erdoğan, “Düne kadar seçim kazanmak için hesapsızca atıp tutanlar bakıyorsunuz bugün ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. 'Ucuzlatacağız, fiyatını indireceğiz, hatta bedava yapacağız' dedikleri hizmetlerin neredeyse tamamında astronomik fiyat artışlarına gittiler. Nepotizmin ne demek olduğunu 3 ay içinde uygulamalı olarak milletimize gösterdiler." dedi.

“Sokakları ateşe vermek kabul edilemez”

Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplumda yabancı düşmanlığını ve sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz. Dün Kayseri'de küçük bir grubun yol açtığı müessif olayların sebeplerinden biri muhalefetin bu zehirli söylemleridir. Kim olursa olsun, insanların evlerini yakmak, vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret siyasetine tevessül edilmesini acizlik olarak görüyoruz. Biz hiçbir zaman böyle olmadık, inşallah bundan sonra da olmayacağız." şeklinde konuştu.

Serap Polat