Yalova Taşköprü Belediye Başkanı Arslan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler

Taşköprü beldesinde bulunan Başak Sitesi sakinleri, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’ı ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Arslan, beldenin sorunlarını ortadan kaldırmak için çalıştıklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 01:10
https://www.yalovahayat.com/

Taşköprü beldesinde bulunan Başak Sitesi sakinleri, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, beldenin sorunlarına çözüm bulmak ve beldeyi daha yaşanası bir yer yapmak için göreve geldiği günden beri çalıştığını ifade eden Başkan Arslan, “Bizim amacımız halkımızın taleplerini yerine getirmek ve beldemize hizmet etmektir. Bu doğrultuda altyapı, ulaşım, park, spor, kültür ve sosyal hizmetler gibi birçok alanda projelerimizi hayata geçirdik veya geçirmeye devam ediyoruz. Beldemizin güzelleşmesi ve gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Başak Sitesi sakinleri ise taleplerinin hemen yerine getirilmesi ve sorunların hızla ortadan kaldırılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek Arslan’a teşekkür ettiler. Arslan’dan bundan sonraki süreç hakkında bilgiler de alan vatandaşlar istişarelerde bulundular. Site sakinleri, “Başkanımız bizim her zaman yanımızda oldu. Bize her konuda destek verdi. Sitemizin çevre düzenlemesi, yol yapımı, aydınlatma gibi ihtiyaçlarını karşıladı. Beldemizin daha güzel olması için çalıştığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

M. Tunç Tanrıverdi