Yalova MHP Merkez İlçe Başkanlığı 10.Olağan Kongresi gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı 10.Olağan Kongresi gerçekleşti ve yeniden Aydın Altun ile devam etme kararı alındı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2023 10:30
https://www.yalovahayat.com/

3 Eylül 2023 Pazar günü saat 14.00'da başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 10.Olağan Kongresi, Halk Eğitim Merkezi'nde MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu Divan Başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleşen kongreye Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan, il yönetimi, ilçe yönetimleri, belde yönetimleri belediye başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı, Türkav ve Kamu-sen'e bağlı sendika başkanları, delegeler ve misafirler katılım sağladı.

İlginizi çekebilir / Yalova MHP Çiftlikköy İlçe Kongresi Gerçekleşti

Tek liste ile gidilen kongre, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okunarak, divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Faaliyet ve mali raporlar okunduktan, onay alındıktan hemen sonra Aydın Altun ile devam etme kararı alındı. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun yaptığı açıklamada, '' Bizlerin siyasetten beklentisi milletimize hizmet ederek Allah'ın rızasını alabilmektir, mücadelemizin temelinde bulunan sebep bu şekildedir. Şanlı bayrağımızı yere indirmeden dalgalandırmak. Dava arkadaşlarımız ile beraber bu anlayış doğrultusunda hareket etmekteyiz.'' Diye belirtti ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan gerçekleşen kongrede ''Bu kongrenin kaybedeni değil, kazananı olacaktır'' diyerek Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sözünü hatırlatmıştır ve ''Ülkücüler besmele ile başladıkları hayatını kelime-i şehadet getirerek sonlandıran kişilerdir, bizler sağduyulu mücadelemizden vazgeçmeyerek iradeli bir şekilde yürüyüşümüze devam edeceğiz'' diye ekledi.Geçtiğimiz seçimlerde MHP Yalova milletvekili adayı olan Namık Öz ise girilen son seçimde Milliyetçi Hareket Partisi'nin il sıralamasını 5'ten 3'e yükselttiklerini ve bir sonraki seçimlerde daha da yükseğe çıkartmak istedikleri hedeflerinden bahsederek, ''Yalova'da ulaşmadığımız kimse kalmadan 3 olan belediye sayımızı 14 yapmak için çabalayacağız'' ifadelerini kullandı. 

Murat Can Aytemur