Yalova MHP Kongresi’nden sonra görev dağılımı yapıldı

MHP Yalova İl Başkanlığı, il kongresinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, il yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımları belirlendi. İl Başkanı A.İhsan Güldoğan, teşkilatın güçlü ve dinamik bir şekilde çalışmaya devam edeceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 13:02
https://www.yalovahayat.com/

MHP İl Kongresinde seçilen yeni yönetim, ilk toplantısını İl Başkanı A.İhsan Güldoğan başkanlığında yaptı. Toplantıda, il yönetim kurulu üyelerinin sorumlu oldukları alanlar ve görevleri belirlendi. Buna göre Tamer Topçu İl Sekreteri, Naim Koç İl Muhasibi, İbrahim Araz Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Metin Soysal Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Mete Örnek AR-GE ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Koray Can Köse Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Ali Hakan Uzel Eğitim ve Öğretimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Beşir Savuk Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Mutlu Oruçlu İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Ercan Tosun Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.

Yönetim Kurulu ise bu şekilde...

İletişim ve Teknolojiden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İsmail Çeşni görev aldı. Recep Aydın AFAD ve Doğal Afetlerden Sorumlu, Kadir Yunus Mergen Çevre ve Şehircilikten Sorumlu, Şakir Yazıcı Çevre ve Şehircilikten Sorumlu, Ali Cesur Protokolden Sorumlu, Şaban Önder Dönmez Milliyetçi Kuruluşlardan Sorumlu, Fahrettin Aydın Spor ve Şehit Ailelerinden Sorumlu, Haşim İnatlı Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu, Bedirhan Kurtoğlu Kültür ve Sanattan Sorumlu, Murathan Coşkun Endüstri ve Teknolojiden Sorumlu, Erkan Akçal STK’dan Sorumlu, Müslüm Kaya Eğitim ve Öğretimden Sorumlu, S.Sümmani Kırdan Ticarethanelerden Sorumlu, Hüseyin Örkmez Mahalle Muhtarlarından Sorumlu, Asef Örs Esnaflardan Sorumlu, Ekrem Şirin Tarım, Orman ve Hayvancılıktan Sorumlu, Burak Karabulut Sanayi ve Ticaretten Sorumlu, Haydar Gözüm Tarım, Bayrak, Çelenk ve Süslemeden Sorumlu olarak atandı.

Nejla Tanış Ailelerden Sorumlu, Cemil Tanrıkulu Turizmden Sorumlu, Rıza Canaras Ulaştırmadan Sorumlu, Emine Koç Kadın Girişimcilerden Sorumlu, Yetkin Durak Köylerden Sorumlu, Gülşen Top Kadın Haklarından Sorumlu, Şahin Morgül Tanıtım ve Organizasyondan Sorumlu, Bülent Güler Basından Sorumlu, Yılmaz Honaz Emeklilerden Sorumlu olarak görev yapacak.

Ahmet Bozoğlu sağlıktan sorumlu, İlhan Kalyoncu mahalle ve muhtarlardan sorumlu, Selami Yılmazer Türk dünyasından sorumlu, Ali Karadağ Seçim İşlerinden Sorumlu İl Disiplin Kurulu Başkanı, Mehmet Samet Balğız seçim işlerinden sorumlu, Adnan Sürme Yalova’daki yatırımlardan sorumlu, Kemal Emir Uzel endüstri ve sanayiden sorumlu, Fırat Şenel şehit ailelerinden sorumlu, Muhsin Kurumaz hastanelerden sorumlu, Selçuk Karalar organize sanayi bölgesinden sorumlu, Ali Zafer Oktay seçim işlerinden sorumlu, Orhan Gümüş engelli derneklerinden sorumlu, Mustafa Çınar sağlıktan sorumlu, Çağlar Arıkan su ürünleri ve kooperatiflerden sorumlu, Ülker Nemlioğlu engelli derneklerinden sorumlu, Saray Yakışıklı engelli derneklerinden sorumlu, Hande Kaymakçı basından sorumlu olarak İl Disiplin Kurulu Üyesi seçildi.