Yalova İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir Meral Akşener'i ziyaret etti

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İYİ Parti'nin genel merkezinde gerçekleşmiş olan bu görüşmede, Osman Kendir Yalova ve parti olarak Yalova’da sürdürmekte oldukları çalışmalar hakkında genel başkan Meral Akşener’e bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2023 11:44
https://www.yalovahayat.com/

 İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi ve partinin genel merkezinde gerçekleşen bu görüşmede, Osman Kendir Yalova’da devam ettirilen çalışmalar hakkında ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili istişarelerde bulundu. Meral Akşener ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilk fırsatta Yalovalılar ile yeniden buluşmak istediğini söyledi. Akşener ayrıca Yalova halkına çok selam söylediğini de iletti.

 İlginizi çekebilir...  Kendir, "Yalova'da ve İstanbul'da deprem kendisini bir kez daha hatırlattı"

Gerçekleşen ziyaretin anısına İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Meral Akşener’e bir hediye takdim ederek, görüşmenin son derece verimli geçtiğini ifade etti.Osman Kendir; “Yalova’mız ve ülkemizin sorunlarını istişare ettiğimiz, yol haritasının çizildiği partimiz için halka umut olmak için mücadeleye ilk günkü gibi devam edeceğimizin sözünü verdik. Cumhuriyetin kazanımları ile büyümüş bir neslin, çocuklarının da aynı kazanımlara sahip olabilmesi için biz de varız dedik” dedi.Osman Kendir Yalova Belediyesi başta olmak üzere ilçe ve belde belediyelerini  kazanmak için yola çıktıklarını belirtti. Halkın sağduyusuna güvenlerinin tam olduğunu belirten Kendir, sahada ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını, yerelde ve genelde neden İYİ Parti kadrolarına ihtiyaç olduğunu anlatacaklarını söyledi.

Murat Can Aytemur