Esnafın kandilini tebrik eden Dicle, bol kazançlar diledi. Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Dicle, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnafın genel olarak ekonomik sıkıntılardan ve pandemi sürecinin olumsuz etkilerinden bahsettiği öğrenildi.
Dicle, esnafın sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Dicle, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Berat Kandili gibi mübarek bir günde esnafımızla bir araya gelmek istedik. Onların sorunlarını dinlemek, taleplerini almak bizim için çok önemli.
Esnafımız, zorlu bir süreçten geçiyor. Biz de onlara destek olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Ziyaretten memnuniyet duyan esnaf ise Dicle'ye teşekkür ederek, "Bu tür ziyaretlerle, sorunlarımıza çözüm bulunuyor. Başkan Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle’ye ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Mehmet Mirzacan Baran