Yalova'da Polat ve ekibi gece gündüz sahada

Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, Yalova Belediye ve Yalova İl Genel Meclis Adaylarıyla beraber açılış, cenaze, ev ziyaretleri ile stand kurarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 04:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 04:16

‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundular İttifak Partisi Yalova İl Başkanı Hakan Elveren Yılmaz ve yönetimini ilk ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan adayı ve beraberindeki belediye meclis adayları oldu. İl yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren heyet, sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Her hizmetin Yalova, Türkiye, millet ve vatan için olduğunun altının çizen Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, yeni kurulan İttifak Partisinin başkan ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ dedi. Polat, “Sıcak ve samimi misafirperverliklerinden dolayı İttifak Partisi Yalova İl Başkanı Hakan Elveren Yılmaz’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine partim ve şahsim adına teşekkür ederim” dedi.

Teşekkürler Kotçioğlu Polat ve beraberindeki meclis üyesi adayları, Memur-Sen’e bağlı Yalova Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi yönetimine misafir oldular. Sendika Başkanı Ahmet Kotçioğlu ile yönetim kurulu üyelerinin mükemmel ev sahipliklerinde, ülke ve Yalova gündemine dair çok önemli istişarelerde bulunuldu. Çok büyük keyfi geçen ziyarette, eğitim camiasının çok kıymetli isimleriyle tanışan Polat ve meclis üyesi adayları, 31 Mart 2024 gününe kadar, Milli Görüş düşüncesi ve Refah Partisinin 1994 ruhu ile belediyecilikte çığır açan hizmetler yapacaklarını, gece gündüz demeden Yalovalılara anlatmaya devam edeceklerini söylediler.

Yalova El Sanatları Eğitim ve Kültür Derneğinin Yalova Kent Müzesi’ndeki, ‘Enva-ı Sanat’ sergisine, Ayhan Polat, Yalova İl Genel Meclis 1. sıra Adayı Onur Onar, Yalova Belediye Meclis Adayları katıldı. Bir birinden muhteşem eserleri, eserleriyle sergiye renk katan sanatsever hocaların verdiği bilgiler doğrultusunda inceleyen Yeniden Refah Partisi heyeti, Dernek Başkanı Mehtap Hiçyılmaz başta olmak üzere emeği geçen tüm hocalara teşekkür ettikten, toplu fotoğraf çektirdikten sonra ayrıldılar.   Polat ve beraberindeki meclis üyesi adayları, Kazım Karabekir Mahallesi’nin bir önceki 3 döneminde mahalle muhtarlığı görevini başarıyla yapan Hacı Mehmet Oruç’un evine misafir oldular. Öte yandan 1980 yıllarda minderlerin şampiyonu Hacı Servet Demirhan’a da ziyarette bulunan Polat ve beraberindeki meclis üyesi adayları Demirhan ailesinden 31 Mart 2024’de yapılacak olan mahalli seçimlerde destek istediler.

Hınıs eşrafından Abdülbaki Oruç, Yalova'nın köklü spor kulübü Esnafspor'un Başkanı Günal Hürgezer ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl, GK GROUP RENT A CAR işletmesi de ziyaret edildi. Yeniden Refah Partisi Yalova İl Kurucularından ve İl Teşkilat Başkanı İsmail Şahin’in vefat eden amcası Cemal Şahin’in cenazesine de toplu olarak katılım sağlandı.