Yalova’da BTP seçim hazırlıklarını sürdürüyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Yalova İl Başkanı Yüksel Durak, 31 Mart yerel seçimleri öncesi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, partisinin Türkiye’ye damgasını vuracağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 14:57
https://www.yalovahayat.com/

Bağımsız Türkiye Partisi Yalova İl Başkanı Yüksel Durak, yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Durak ve ekibi, bu kapsamda Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şakir Güner’i ziyaret etti. Ziyaretlerde, Yalova’nın ekonomik, sosyal ve kültürel problemleri dile getirilerek, çözüm yolları konuşuldu.

Durak, Bağımsız Türkiye Partisi’nin Yalova için vizyoner ve yenilikçi projeler hazırladığını belirtti. Durak, her iki ziyarette de, bu yerel seçimlerde büyük gayret içerisinde çalıştıklarını, seçim sonuçları itibariyle Türkiye’ye damgasını vuracak partinin Bağımsız Türkiye Partisi olacağını vurguladı. Durak, halkın Genel Başkan Hüseyin Baş’a ve siyasi görüşlerine büyük teveccühü olduğunu ve bu teveccühü oya çevirmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Durak, her mahallî bölgede etkin adaylar göstermek için gayret ettiklerini ifade etti. Durak, Bağımsız Türkiye Partisi’nin Yalova’yı daha müreffeh, daha huzurlu ve daha bağımsız bir ilçe yapmak için mücadele edeceğini kaydetti.