Yalova CHP Merkez İlçe Kemal Sürel dedi

03.09.2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanlığı 12.Olağan kongresi CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç divan başkanlığında gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 12.Olağan Kongresinde Kemal Sürel tek aday olarak seçime girdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2023 10:23
https://www.yalovahayat.com/

Gerçekleştirilen kongreye CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ve il, ilçe yöneticileri ile katılım sağlandı. Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Merkez İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi, faaliyet raporları hakkında bilgiler verildi ve oy birliği ile onaylanarak kongrede yapılacak seçim hakkında konuşma gerçekleştirildi. Daha sonra ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelen mesajlar okundu.

İlginizi çekebilir / CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç: “Kongrelerimiz tam bir demokrasi şöleni havasında geçiyor”

Tek aday olarak Merkez İlçe Başkanlığı seçimine giren Kemal Sürel sahneye gelerek yönetimini tanıttı ve eski Başkan Erdem Doğancı ve Yalova Milletvekili Tahsin Becan'ın başarılar dileklerini kabul ederek Cumhuriyet Halk Partisi ve parti içinde küslük kalmaması için çalışılacağından bahsetti, birlik ve beraberliğin önemini belirtti. Sonrasında CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan'da kürsüye geçerek geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı ve yöneticiliği yapan kişilere teşekkürlerini ileterek konuşmasına başladı, ''Kemal Sürel ve yönetimine başarılar diliyorum önemli olan bir taşın üzerine bir taş daha koymaktır. Parti içinde kırılma ve gücenme olmasın, birbirimize destek olmalıyız, sorunları bir kenara bırakarak sevgi saygı içinde soframızı büyütmeliyiz.'' diye belirtti.

Murat Can Aytemur