Yalova CHP Gacık ve Laledere köyüne çıkarmalarda bulundu

Göreve geldikleri günden bu yana ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve parti örgütü köylere çıkarma yaparak, köylü halkı ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 05:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 05:36

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri Oktay Atik ve Aykut Türker ile birlikte Laledere ve Gacık köyünü ziyaret ederek köy muhtarları Ömer Akar ile İsmail Sevinç ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtarların ve köy halkının taleplerini dinleyerek köyler hakkında değerlendirmede bulunan heyet çeşitli istişarelerde bulundu.

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, parti teşkilatı ile gerçekleştirmiş oldukları ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “Köy ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek bizim için çok önemli. Misafirperverlikleri için muhtarımıza ve köy halkımıza teşekkür ederiz. Sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi