Yalova CHP Belediye Başkan Adayı Gürel Sivaslılar ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İşin ehli geliyor sloganıyla Yalova sokaklarında adım adım sıkmadık el bırakmayan Gürel, Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret ederek Sivaslılar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 01:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 01:47

İlk Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretini Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ne gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Sivaslı CHP Meclis üyesi aday adayı Cem Taştan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Dernek Başkanı Engin Arı ve yönetim kurulu üyeleri ile yerel seçim ile ilgili görüş alışverişinde bulundular, karşılıklı istişare ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Gürel yapmış olduğu paylaşımda, ‘’ Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinde çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Dernek başkanı Sn. Engin Arı ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verirken, Dernek Başkanı Engin Arı ise, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Sn. Mehmet Gürel ve hemşerimiz Meclis üyesi A.Adayı Cem Taştan derneğimize ziyarette bulunarak Dernek Başkanımız ve Yönetim kurulu üyelerimizle yerel seçim ile ilgili görüş alış-verişinde bulundular. İlk STK ziyaretini derneğimize yapan Kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz’’ diye belirtti.

 

Murat Can Aytemur