Yalova Belediye Başkanı Tutuk’tan kongre sonrası MHP’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre sonucu yeniden MHP İl Başkanlığı görevine seçilen Ahmet İhsan Güldoğan ile Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun’a ziyaret gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2023 12:58
https://www.yalovahayat.com/

Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, geçtiğimiz günlerde tekrar MHP Yalova İl Başkanlığı görevine seçilen Ahmet İhsan Güldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Tutuk, MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun’a da bir ziyaret gerçekleştirerek Yalova Belediyesi olarak yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette başkanlara hediyelerini takdim eden Tutuk, “Kongre sonucu güven tazeleyen Cumhur İttifakı ortağımız MHP İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ile MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun’u tebrik ediyorum. Cumhur İttifakı’mız sağlam temeller üzerinde Yalova’mızda ve ülkemizde güzel işler başarıyor.

Aramızda ayrı gayrı yok. Biriz, beraberiz. Bu birlikteliğimizle Türkiye’de de rol model oluyoruz. El birliği güç birliğiyle Yalova’mız ve ülkemiz adına güzel çalışmalar içerisinde yer alacağız” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan da Yalova’da birlik, beraberlik ve istişare içerisinde Yalova’da güzel işler kazandırıldığını ve bundan sonra da Yalova için ortak hizmet seferberliğinin sürdürüleceğini bildirdi.