YALOVA AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak temayül yoklaması yapıldı. Bu çerçevede Yalova'da gerçekleştirilen temayül yoklaması ise Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu ev sahipliğinde düzenlendi. AK Parti üyeleri elektronik ortamda gerçekleşen yoklamada aday adaylarından hangisini belediye başkan adayı olarak görmek istediklerini belirttiler.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 13:04

AK Parti Genel Merkezi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçiminde il, ilçe ve beldelerden belediye başkan aday adayı olacaklar için süreci başlatmış ve süreç 22 Kasım 2023 tarihine kadar sürmüştü. Bu süre zarfında aday adayı olan isimler için ikinci seviyeye geçildi. AK Parti Genel Merkezi 81 ille eş zamanlı olarak Yalova'da da temayül yoklamasını 26 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirdi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda saat 10.00'da start alan temayül yoklaması saat 16.00'ya kadar devam etti.

Elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasında Ankara Genel Merkezden gönderilen MKYK üyesi Aziz Babuşçu, MKYK üyesi Sema Pişkin ve AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı da gözlemci olarak yer aldı. Temayül yoklamasının tamamlanması sonrasında kısa bir konuşma yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü temayül yoklamasından çıkacak sonucun partiye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Murat Can Aytemur